03 jul

Så svårt att packa!

Inte skära, bara rista… Får du också associationer till det uttrycket, eller är det bara jag? 🙂 Nu håller jag på att packa ihop allt för tredje gången i mitt liv. Jag kan säga att vi har skaffat oss en massa onödiga grejer under de snart tolv åren vi har bott här i huset och nu går det inte att sortera bland allt utan att minnena trillar över mig. Det började med sonens första par skor då vi visningsstädade och det fortsätter i en oändlig ström. Det går ju bara inte att spara allt! Men – jag vägrar en utradering av vår historia nu när det går att välja. Stackars alla som abrupt förlorar sina hem i naturkatastrofer och krig. För att fira alla fina barn, att de växer och blir tonåringar och sedan vuxna, ansvarstagande människor får du Gs favoritsång då hans fot passade i den här lilla skon – Fred Åkerströms Kajsas Udde.

5 thoughts on “Så svårt att packa!

 1. Hej min vän!
  så rätt du har i det du skriver. Sortera och minnas i lugn och ro. Jag kastar friskt, är inte mycket för att spara förutom när det gäller barnen. Det är så mysigt att sitta där i klädkammaren och dofta på babykläder, titta på fina teckningar och jämföra skostorlekar.
  Hoppas du fortsätter blogga om livet over there.
  Ha en fin tisdag. Kram Kristina.
  Ps i dag ska det tas blodprov minsann……

  • Det är klart att jag ska fortsätta blogga om det som ligger framför oss! 🙂 Lycka till med provet. Hur gick det? Gissar att du får vänta lite på svar. Kram!

  • En dag ska jag berätta din historia här också för de som inte förstår vad en del får gå igenom under sin livstid! Många kramar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *