30 jun

Nu har jag fixat!

Det åskar och blixtrar runt mig, den stackars kattuslingen kommer inte in fast jag har kallat på henne och jag är alldeles ensam i stugan nere vid havet. Inte hänger jag läpp för det inte! Nej då. Jag har ju äntligen räknat ut hur jag ska kunna blogga ordentligt från mobilen. Kanske funkar det, kanske inte… Den som inte provar får inte se.
Edit: Det fungerar ju perfekt!

20120630-011123.jpg

One thought on “Nu har jag fixat!

  1. Vilken underbar bild! Sommarkänsla! 🙂

    Ja hu, vad det åskade och regnade igår. Men idag sken solen så där härligt igen. 🙂

    Jag är så ”behind” vad det gäller alt tekniskt. Jag har ju inte ens internet på min mobil. Haha, det är kanske dags att även jag tar ett steg in i nutid snart. 😉

    Kram Lotta

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *