26 jun

Vad man har och vad man får.

Tänker du ibland på vad du har och vad du önskar att du hade? Jag är på väg att packa ihop mitt hem för utlandsvistelse under de närmaste två åren eller så. Just nu är jag hemma i min systers och hennes familjs hem. Här mår jag bra. Vilken omsorg det ligger bakom varje liten detalj! Vi får se vad vi kan och önskar ta med oss på vårt äventyr. Jag gissar att det blir en och annan flyttlåda som får göra oss sällskap. Vad kan du inte tänka dig vara utan?

4 thoughts on “Vad man har och vad man får.

    • Det ser så ut, Marie! 🙂 Om allt blir som vi tänkt oss hamnar vi västerut till hösten. Än har vi några lösa ändar att fästa kvar.

  1. Jo, så tänker vi också… Vi har bara några månader kvar innan vi måste fatta ett stort beslut igen… Men innan nästa gång vi flyttar ska jag hinna rensa ut en massa saker, det hann jag inte med ordentligt sist, för det hela gick så fort. 😉

  2. Spännande äventyr som väntar runt hörnet för er Monnah. Jag kan bara ana alla de känslor som har rusat (och fortfarande rusar) genom tanke och kropp på er. Både glädje och sorg, ett hjärta i halsgropen och spänning över äventyret som väntar på en och samma gång. Men hemma är där ni är tillsammans vännen. Oavsett var i världen det är. Jag hoppas att du kommer att fortsätta blogga för jag skulle sakna dig något förskräckligt annars.

    Kram Lotta

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *