15 jun

Visning ett avklarad.

Det känns skönt att vi har kommit förbi ännu en hållpunkt i den här husförsäljarcirkusen. I går kväll flydde jag fältet och gick på möte för att distrahera mina tankar. Maken och två av barnen fick ta emot mäklaren och gick sedan en promenad innan de kom tillbaka hem och fick rapport om att mäklaren var nöjd med uppslutningen. Flera skulle komma på nästa visning (söndag) och söndagar är det tydligen överlag fler som letar nytt hem. Jag kan tänka mig att många inte riktigt orkar med att fokusera på något så viktigt som nästa husboende efter en lång arbetsdag.

Efter att ha avlagt rapport om status till många familjemedlemmar somnade jag nyduschad som en klubbad säl. Så skönt har jag knappt aldrig sovit. Nu är det bara att ta nya tag och försöka få alla att inte strö en endaste extrapryl omkring sig fram till nästa anstormning av presumtiva husägare.

Tror ni att det ens är möjligt att ha det så här ”sterilt” omkring sig dagligdags?

Nej, det är väl ändå inte speciellt inspirerande med ett kök som är så här rent? Ja, förutom att det är kliniskt hygieniskt då…

Hur ofta sitter ni vid öppna brasan med altandörren öppen? Undrar bara. Elden är alltså ditfuskad av bildbehandlare. (Båda bilder tillhör Svensk Fastighetsförmedling, eller de var åtminstone uppdragsgivare till fotografen som var här och förevigade vårt hem.)

6 thoughts on “Visning ett avklarad.

  1. Ich frage mich nur, warum unten im Bad kein Toilettenpapier auf dem Halter sein durfte ? ( ;
    LG, viel Erfolg und gute Nerven!

    • Jag vet! Fånigt, va? 🙂 Jag undrade också, men fotografen var ju stylisten… Vi får se om det kommer massor av spekulanter i morgon utan den där toarullen! Haha. Tack för lyckönskningarna!

  2. Vi har just gjort det omvända, gått på mååånga husvisningar innan vi nu hittat ett hus. Vi har gått på de flesta visningar på kvällar efter jobbet, och nej, det är inte optimalt. Det ska mycket till innan något verkar intressant efter-jobb-innan-middag… För min egen del har jag föredragit de hus som varit lite mer personliga och inte så kliniskt undanplockade, men jag misstänker att mäklarna vet vad de gör 🙂 Lycka till med försäljningen!

    • Ja, det är inte självklart att man hittar rätt sådär på en gång! Vi behövde inte gå på sådär jättemånga visningar innan det var dags att hitta det här huset som blev vårt hem. Jag önskar att de som flyttar in får känslan som huset är värt – att det är ett ställe som bjuder på glädje och lugn. 🙂 Allt är inte i perfekt skick och det kommer aldrig att bli något flashigt slott, men trots det tycker jag att vår kåk från -78 är värd bara det finaste. Tack!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *