12 jun

Ett stort tack till de hjälpande änglar som finns runt omkring…

Just nu är det syster A och mamma som får stora tack för putsning av alla fönster och en massa strykning. Ja, och maken som får alla sedan länge uppskjutna projekt gjorda på nolltid. Och nu fortsätter jag att grotta ner näsan i sortering och organisering för alla nyfikna hustittares skull. Jag vet att man köper ett hus, inte det som finns i. Problemet är bara att om man stör sig för mycket på det som finns i så kanske man inte alls är intresserad av att köpa huset alls! Därför fixar jag och trixar. Speciellt i alla utrymmen som finns kvar också då vi har flyttat ut – garderober, förråd och köksskåp. Ja, och badrumsskåp. Det blir väldigt rent och fint tycker jag. Tänk om man hade det så hemma varje dag! 😀

2 thoughts on “Ett stort tack till de hjälpande änglar som finns runt omkring…

  1. Folk har väldigt lite fantasi nu för tiden. Är det för att alla har blivit ihälaktiverade som barn? Hur svårt är det att förbi andras stil och möblering?! Sorgligt är vad det är. Lycka till med visning och försäljning och vad det nu är ni kommer att göra sedan!

    • Tack snälla! Jag tror att vi helt enkelt att det hus- och lägenhetsletande släktet är lite styling-avtrubbade och många skulle bli väldigt störda om de plötsligt kom hem till någon som helt enkelt visade upp en helt vanlig verklighet. Kanske skulle det störa så mycket att de faktiskt inte skulle köpa stället? Jag vet inte och vågar inte riktigt experimentera. 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *