12 jun

Tänk ändå…

Dagen jag inte trodde skulle komma är här. Vi har en yttertrappa och trappan inne är på god väg att få mattan på plats. Undrens tid är sannerligen inte förbi. Det blir väldans fint här hemma för den familj som ska flytta in. Undrar just vilka de är, vad de tycker om här och vad de genast vill ändra på? Jag rekommenderar en låtsasflytt. Då hinner du kanske bo så som du drömmer om! 😀

4 thoughts on “Tänk ändå…

  1. ja du, precis så är det :). jag vill bara varna för att dra det för långt, själv har jag sedan i 16-års åldern legat i konstant beredskap för flytt, vilket resulterat i att jag aldrig någonsin gjort mig hemmastadd någonstans. helt galet, jag vet. sambon bara stirrade vilt på mig när jag häromsistens avrådde från att köpa ett stort skåp, för det blir ju så jobbigt när vi ska flytta *lol*.

    och så hamnade jag på ett spår jag inte alls hade tänkt mig, för jag kom egntligen hit för att önska lycka till med allting, att jag är våldsamt nyfiken på vart ni är på väg såklart och hoppas att du snart kan avslöja lite mer (skulle aldrig någonsin drömma om att ge dig bannor 😉 ), att jag fortfarande alltid läser precis alla dina inlägg även om jag sällan är just här, att ditt engagemang i och omtanke om andra människor värmer mitt hjärta, att någon gång måste vi prata om det där behovet av att stoppa in andra i fack ( :p ) och… det var något mer… jo, ge den mysiga masken och hennes familj en kram från mig sedan!

    och kram till dig,

    • Bra att du hejdar mig lite i min framfart då! Tack! Tack för välgångsönskningarna. Vi är också ruskigt nyfikna på vart vi tar vägen, men det ger sig så småningom. Vi tar en sak i taget. Det är bara det att vi börjar i en ända där andra brukar hamna först efter att de har bestämt vart flytten går. 😀

      Tack, tack för dina fina ord. Håll tanken om fackbestämmanden så får vi diskutera den när tillfälle gives. För övrigt lovar jag att krama på för kung och fosterland, både på masken och hennes familj. Kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *