10 jun

Nytt liv!

Idag har en ny liten släkting sett dagens ljus. Min lillkusin, som numera är en vuxen man, och hans fru fick en liten flicka. Jag tror att det är Håkanssons etthundratredje medlem. Tänk vad min farmor och farfar drog igång! 🙂 En gång en Håkansson, alltid en Håkansson. Monna är mitt smeknamn, det som också fick följa med ut i cyberrymden, och den sista bokstaven står för den släkt jag kommer ifrån. (Intresseklubben antecknar, eller hur?)

Ett nytt liv är för mig alltid ett mirakel. Ett mirakel som har skett här hemma i helgen ser du bevis på här nedanför. Vi har levt med lecablock utlagda i ett trappliknande mönster i sju år, men inför visningen tyckte mäklaren att det nog var läge att fixa det där. Några timmar senare hade maken och sonen fixat det. Den som väntar på något gott får ibland vänta alldeles för länge… Idag har jag i alla fall njutit både av att gå på detta mästerverk, jag har njutit av kvällssolen sittandes på trappan och då min uppdragsgivare kom förbi hann vi till och med sitta och jobba där i några minuter! Tänk, så bra det kan bli. Alla är nöjda utom Milla. Hon märker att det är något på gång och är ovanligt spattig. Stackars katt! (Förresten kom en granne förbi och tackade för att vi hade lagt ett borttappat katthalsband i hennes brevlåda. Hon undrade om det var vi som har den där ovanligt sociala katten. Den fysiska beskrivningen stämde till 100%, så det är väl bara att konstatera att vår Milla är psykattopat.)

6 thoughts on “Nytt liv!

  1. Undrens tid är sannolikt inte förbi. Kanske de kan komma förbi och hjälpa oss med lite lister sedan. Men det verkar finnas en risk med det… Konstigt att det alltid ska flyttas precis när hemmet just blivit slutgiltigt beboeligt. Varför är det så??

    • Om jag hade svaret på den frågan skulle jag kanske bli miljonär? Jag tycker också det är lite sorgesamt att det blir så fint nu. Å andra sidan vill jag ju att de som tar över verkligen känner att de kan göra det här huset till sitt hem på en gång, utan att reta sig på lecablock och innetrappor som gör ont att gå i. 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *