23 mar

Pass på pass, men passar inte på födelsedagen.

Ska vi prata om det här? Jaja, vi får väl skylla på att jag inte var med i svängarna. Vår yngsta dotter beställde passtid i februari i Stockholm och fick en tid i mars. Hon fick jobb den dagen och bestämde sig för att avboka. Då hon ett par dagar senare skulle boka ny tid ringde hon upprörd och berättade att nästa tid som fanns tillgänglig var i september! Nej, det måste vara fel, sa den förnuftiga mamman och tänkte curla lite. Det visade sig dessvärre stämma. Då hon satte sig för att boka en tid här i Blekinge eftersom dottern ändå skulle komma till påsk insåg hon att det var ännu värre här. Efter ytterligare tid insåg samma mamma att hennes och makens pass går ut i sommar och att de skulle behöva boka tid de också. Jo, men hoppsan. Inga tider i Karlskrona alls och i Karlshamn fanns det fyra kvar. I november. Jahaja, inget att hänga läpp över. Jag gissar att utlandsresor inte står på tapeten i år då.

Något som dock står i fokus just idag är makens fö(r)delsedag. Den delar han med ett gäng andra födelsedagsbarn, så är du en av dem passar jag på att gratta dig också. Jag har för första gången hissat flaggan (det var plättlätt) och ska nu uppvakta med frukost på sängen enligt konstens alla regler. Hurra, hurra, hurra, hurrAAA!

4 thoughts on “Pass på pass, men passar inte på födelsedagen.

    • Ja, det verkar inte bättre! Både det och att när någon lyft frågan så vill alla haka på tåget (tänk hamstring av toapapper) oavsett om de tänker resa eller ej.

    • Maken tackar och bockar! Ja, visst är det helt galet? Igår tipsade svärmor om att det är mycket bättre i Småland, så kanske letar vi efter tider där istället.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *