6 thoughts on “Vi minns.

 1. Åh, ja, vi minns. Min syster skickade bilder från mina båda morfar och min farfars gravar som hon tände ljus på <3

  svar: Det gör inget, jag vet själv inte riktigt hur det fungerar. Men jag fick den här kommentaren i alla fall, även om det blev till en annan typ bloggadress, hehe. Men jag följer dig på bloglovin', så jag har din blogg ändå 🙂

  • Ja, det har blivit något konstigt så jag blir inloggad på WordPress för att få kommentera alls. Får se om jag kan göra något åt det! Men bra att du hittar hit ändå, hehe. Vad fint att du kunde få uppdateringar i bildform! Dagens teknik gör det lite lättare att hantera saker och ting på avstånd.

  • Det är något särskilt med den här helgen och alla ljus som betvingar mörkret… Nu börjar långsamt folk få upp utebelysning, något som jag verkligen ser fram emot.

   • Ja jag har tänt lite men sparar mina mera julpyntninhar i trädgården till närmare advent.
    Köpt mig en ljuskrona på rusta till att ha i paviljongen där alla mina juöpynt ska få ha sitt tillhåll i år 🧑🏼‍🎄🎅🏼🤶🏼

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *