16 maj

Om att tävla och sådär.

Jag är med i rätt många tävlingar. Inte lika många nu som för några år sedan, men ändå. Jag gillar utmaningen att grilla di små grå för att försöka få till någon klatschig motivering eller ett klämkäckt rim. Med det sagt vill jag meddela att jag inte är med i den här tävlingen. Jag suger på att se tjusig ut och jag skulle aldrig kunna gå omkring med ett fult åbäke på armen bara för att detta åbäke anses vara tjusigt av någon annan. Det finns förresten faktiskt en väska bland alla vinstväskorna som jag gillar. Gissa vilken?

Är du en väskmänniska?

10 thoughts on “Om att tävla och sådär.

 1. Var hittar du alla tävlingar? Jag vill också vinna resor och cyklar!!! 😛
  Och jo, jag fick ditt meddelande, sorry, jag försöker komma i kontakt med mormor för att höra om de kan vara på landet så att vi kan ta deras lägenhet i stan den helgen, sen återkommer jag =)

  • Mest på Coop Extra eller i olika tidningar. 😀 Det finns tävlingar i USA också, fast mest har de tråkiga sweepstakes. Utlottningar är inte alls lika roliga tycker jag.

  • Jag tänkte väl det! Fast man måste vara beredd att lyssna på radion tre gånger om dagen, så man blir lite uppbunden. Lycka till om du är med!

 2. Jag måste erkänna att jag inte är mycket till väskmänniska. Jag är en av de där som köper en handväska (dock en som inte kostar 1-2 månadslöner) och som använder den tills den i princip trillar itu innan jag köper en ny. 😉

  Kram Lotta

  • Jag har en tjusig väska nu faktiskt. Den är Made in Eneland och köpt i Thailand. 😉 Fast den är lite fin samtidigt som den inte är prålig. Den är bara lite för liten. Hur ska jag få plats med allt mitt skräp?! Kram.

 3. Redan i min ungdom konstaterade min bror att jag skulle kunna öppna väskaffär… Jag köper sällan väskor nu men de som nån gång hittar sin väg hit blir långlivade, det blir för det mesta evig kärlek. Jag skulle gärna vinna en av väskorna, inte för att jag gillar dem, men man skulle nog kunna sälja den till bra pris nånstans! Det finns alltid någon som är beredd att betala för en innepryl om den bara är lite billigare än värdet. Men att sitta och vakta radion, nej tack, så jag får klara mig utan det extra tillskottet i kassan.

  • Jag vet i alla fall en av dina döttrar som jag tror skulle uppskatta någon av väskorna. 🙂 Men jag håller med dig. Att vakta vid radion låter bara för tråkigt! Kul att höra att du är en ”väskmänniska”. Man får alltid lite extra samhörighet då man delar ett intresse. Som en av mina kollegor sa till mig då hon såg mina fyra-fem läppglans i väskan en gång: ”Va?! Är du en läppglansmänniska precis som jag?!”. Efter det var vi helt enkelt bundis. 😀

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *