25 apr

Dagens skratt.

Det här behövde jag!

Syrran skickade en bild på min lilla systerdotter som var utklädd till servitris med bildtexten ”Vad vill ni ha?”.

Jag – ”Verkligen söt! Jag vill ha lugn och ro. Serverar hon det? Kram!”

Syrran – Jag sa: ”Monica wants peace and quiet. Do you serve that?” M: ”No, we just deserve it!”

Så jag som längtar efter lite lugn och ro får alltså se till att förtjäna det. Vi får väl se. Om jag fortsätter stryka klart i kväll och laddar inför sonens läkarbesök, avlämningen av saker till en familj ”in need”, besöket hos makens mormor, blogginlägg som ska skrivas klart, träning och matlagning som ska fixas i morgon, tror du då att jag förtjänar lite lugn och ro framåt kvällen? 😉

4 thoughts on “Dagens skratt.

 1. Ja kära du, du förtjänar verkligen lite lugn och ro. Det känns som om det vore dags att planera in ett bad eller en skön stund i soffan med en bok. Fast så som jag känner dig vill du nog inte byta ut någon av ovanstående saker mot lugn och ro, bara hinna lite mera av dagen.
  Ditt förra inlägg fick mig att fundera därför ingen kommentar.
  Jag tror att jag i grund och botten är samma person på jobb och privat men jag bjussar inte på allt av mig på jobb. Jag är en person som försöker se det positiva, jag gillar utmaningar i arbetslivet och är alltid med och intresserad. Privat är jag inte lika framåt utan trivs i den lilla kretsen. Jag värnar om min familj och mina nära vänner, jag vill att alla ska ha det bra men är nuförtiden noga med att inte slösa på mina kraftresurser. Jag behöver inte längre bjuda hem massa folk, vara hipp och inne. Men den bästa mamman och finaste livskamraten ……
  Jag bryr mig tyvärr för mycket på vad andra tänker, men mindre än för ett par år sedan och förhoppningsvis mindre och mindre.
  Ha det gott! Kramis Kristina

  • Skönt att höra att du känner att du är på väg åt rätt håll. Det är stort att erkänna för sig själv vad man tycker är viktigt och vad man vill göra med sitt liv. Jag tror att vi alla lite till mans bryr oss om vad andra tycker. Det ska man inte helt sluta göra, men det gäller nog att bestämma sig för vilka man tycker ska få vara de viktiga människorna man vill ”prestera” för. Jag bryr mig verkligen inte om vad grannarna tycker om vår trädgård, men jag tar hänsyn till dem genom att räfsa upp alla våra eklöv i tid till exempel, så de inte flyger in över alla andras tomter. Jag bryr mig om vad min familj tycker och tänker om mig. Att jag inte är det minsta hipp, inne eller något annat bryr jag mig inte om alls. Det har kommit med åldern inser jag, för riktigt så var det ju inte då jag var i 20-årsåldern. Vi får väl inse att det där med att bli äldre har många fördelar helt enkelt. 🙂 Kram.

 2. Vilken mysig blogg du har:) Jag tänkte följa men hittar varken facebook eller twitter härinne??
  Om du vill ha skön inrednings-inspiration samt delta i en tävling, då kan du kolla in min blogg:)
  Ha en kanonvecka med hopp om vårsol

  LOVE Maria på inredningsvis

  • Hej Maria! Vad roligt att du hittat till min blogg. Jag har inte lagt till någon funktion så man kan följa bloggen än. Kanske jag gör det, kanske inte. Du kan ju alltid bokmärka sidan. 😉 Välkommen tillbaka!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *