14 dec

Julmuskedunder.

Maken och dottern tog sitt traditionella uppdrag att hitta julgran på stort allvar och kom hem med en svensk Disneyversion som kanske då ska kallas ”Jenny Nyström”?! Det är definitivt den största gran vi haft sedan första julen här 2016. Detta corona-onådens år tycker jag nog att det passar med något som är lite utöver det vanliga. Vi kan inte titta på teve utan att flytta på granen, men det är okej. Det finns annat som är betydligt värre.

4 thoughts on “Julmuskedunder.

  1. Wow fantastiskt fin 🎄🥰
    Jag är ”uppfostrad” med stora granar och nu har jag inte olats för nån alls 🥺 och missarna skulle nog klättra i en ev gran.

    • Jag har själv vuxit upp med en skogsman till far som räddade grantoppar och gallrade fulgranar. Mamma suckade varje år, men vi klädde fint och njöt ändå! När vi hade katt gällde IKEA:s plastkulor längst ner, men det var bara första julen som var jobbig. De brukar sälja ut söta smågranar med betongfot på Åhlens efter jul. Dottern har en sådan på sitt skrivbord. Jättefin och nästan omöjlig att fälla! 😜

  2. Underbart! Min hyresvärd fick hem sin gran med hjälp av några bekanta häromdagen. Den är kort och fyllig, precis som både hon och jag, haha. Passar bra i vårt hushåll

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *