09 dec

Dagens fynd.

Har jag sagt hur roligt jag tycker det är med loppis? Den här fantastiska lilla vedkorgen fick jag för tre tior. Bättre än så blir det inte. Otroligt vacker, lagom stor, bra handtag. Lättburen och lättplacerad. Nöjd.

4 thoughts on “Dagens fynd.

    • Ja, Myrorna… Men inte i Stockholm, för där känns det sällan fyndigt. Sunkigt går bra om man betalar det lilla, men är det varken speciellt eller vackert vill jag inte ha det. Då skänker jag hellre pengar direkt till behövande och köper nytt på annat ställe.

      Mina bästa fynd är nästan alla second hand. ❤️ Idag önskar jag dig ett hälsomirakel så du kan få fynda igen. Kram!

    • Det känns nu som att den alltid har stått där! Jag, min snubbelpelle, har inte ens slagit mig på den under nattligt toabesök och det är väl ett bra betyg som något!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *