28 nov

Drömmen om en katt.

Min systers familj testar återigen att vara kattfamilj. Allergiproblem har satt käppar i hjulen förut, men Isa verkar klara kvalitetskontrollen.

Jag älskar katter. Gillar spinnandet, självsvåldigheten, myset. För vår familj funkar dock inte katt i nuläget av olika orsaker. Jag passar därför på att gosa och njuta när jag kan! Denna kattmadam måste vara den ultimata terapikatten. Hon må vara döv och på bantningskur pga felmatning innan hon kom till sitt nya hem, men hon är underbar. Sällskapligare dam har jag sällan träffat på.

2 thoughts on “Drömmen om en katt.

    • Ja, verkligen. Så är det. Med en katt som sällskap blir dessutom de flesta boenden också ett hem på riktigt. ”Terapikatter” på äldreboenden har t ex visat sig vara jättebra!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.