02 aug

Tips på sport-BH.

När man har 75 F i BH-storlek är det väldigt svårt att hitta en BH som passar över huvud taget och letar man efter en ordentlig sport-BH är det näst intill omöjligt att hitta en. Min Champion har jag varit någorlunda nöjd med, men när den nu hade gjort sin sista dag i min tjänst ville jag ha en som verkligen skulle hålla allt på plats och dessutom skulle den vara bekväm. Som tur är finns nätshopping nu för tiden. Hos de flesta aktörer får man snabb betjäning om man behöver byta storlek eller modell, så jag vågade mig på att testa en ny (för mig) butik. När jag kollade igenom några olika testvinnare fastnade jag för den här modellen från Hogengård och lade in en beställning. Jag blev jättenöjd både med service och BH. Den är bekväm, funktionell och relativt lätt att få på sig, så jag är så glad, så glad. Handtvätt är ingen höjdare, men det är bågarna som ställer till det. Med tanke på vad jag råkat ut för när det gäller bågar som släppt loss i tvättmaskiner tror jag det är bäst att hålla mig till tvättrådet.

Bild lånad från Hogengårds hemsida.

One thought on “Tips på sport-BH.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *