19 aug

Tjugosex.

Var stilla
Låt mig smeka din kind
Klappa din hand
Nudda din själ

Låt mig komma nära
Så att jag kan känna dig
Höra ditt hjärta
Vila i det inte någon av oss förstår

Varning för ojämn väg stod det
Så jag fyllde på med reservbränsle
Medan jag njöt av utsikten vid rastplatsen
Och plockade fram minnespärlorna

Vi skrev på för en evighet
Men en dag i taget är allt vi får

4 thoughts on “Tjugosex.

    • Så läskigt att du skrev så… Igår sa jag till Klaus att hur märkligt det än låter så är det känslan att vara bäst i hela världen, oavsett, som jag saknar mest nu när mamma och Far är borta. Sedan berättade jag att när Far hade sagt ”fem av fem, eller tio av tio”, då visste jag att något var riktigt bra. Så tack Anja! ?❤️?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *