05 jul

Tips för regniga dagar.

Jaha. Vad hjärtat är fullt av… Jag satte mig och tänkte på vad jag fyller mina dagar med och hur mycket tid som går åt till att vattna och sköta trädgården. Nu ska det regna nästan varje dag under den kommande veckan och jag hade tänkt börja min semester, även om jag fortsätter göra klar de kurser jag läser i lite långsammare takt. Igår läste jag en av semesterböckerna min svärmor hade bidragit med och skickade efter lite grejer som jag inte kan få tag på här på Sturkö. Med den här listan behöver jag inte känna mig orolig över vad jag ska hitta på. Vad skulle du vilja komplettera listan med?

läsa
skriva
laga mat och stoppa i frysen
organisera mera
städa ur kylskåpet
städa lådor
plaska i vattenpölar
sova
stryka
göra back-up på alla foton
inventera och skriva listor på vad som behöver kompletteras (garderob, skafferi, medicinskåp)
ringa någon
baka
packa ihop och skicka överraskningspaket
ta sticklingar
rensa telefon och/eller dator
ta hand om ”projekthögen”
scrappa födelsedagskort

6 thoughts on “Tips för regniga dagar.

 1. Brodera
  Måla
  Kolla film/serie
  Sjunga
  Ta regnpromenad
  Skriva brev
  Meditera
  Stretcha/yoga
  Dansa
  Lyssna på musik
  Rensa på vinden
  Rensa i garderoben
  Vila

  • Pusslar gör jag bara i mellandagarna, men då kan jag tycka att det är superroligt! Bara det är rätt pussel…

 2. Oj vad saker du ska hinna med.

  -rensa/stuva om i garderoben
  -hälsa på en eller ett par väninnor (ska träffa en ikväll)
  -ta tag i att göra en daglig (motions)promenad till en vana.
  – peppa sonen och hjälpa honom att ordna med försäkringar efter knivöverfallet
  -andas
  -leva i nuet

  Sen tror jag att jag ska försöka pricka av några saker i din lista.

  • Hahaha, nej, om det var allt jag skulle hinna med skulle det bli superstressigt. Jag gillar bara att ha lite att välja mellan. Läser jag en bok hinns det ju inte med så mycket mer förutom ”det vanliga”. Listan som jag skrev här var det som jag kunde dra fram ur hatten som görbart och viktigt eller bara härligt. Tusen tack för bra tips! ❤️Och lycka till med det som kan få dig att må riktigt bra.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *