4 thoughts on “Årets sommarpratare.

 1. ❤️
  Fick just tips av mindotter att lyssna på detta sommarprat.
  Så laddar inför en enorm disk att lyssna på han samtidigt.

  Hon tipsade även om Gry Forsell.
  Hon spelade värmalndsvisan och då grät Linnea för sin älskade självvalt avlidna vän Patrik och för Adam Alsing ❤️
  så ska jag bara fundera lite över mitt svar på din blogg med mindfullness… lyssna på denna… diska… fundera på häckklippningen om det inte regnar sen…
  Njuta av nuet… med ljudbok eller sommarpratare i diskbaljan är det mindfullness..?

  Jag följer två bloggare om ALS men den ena har slutat skriva så undrar om han blivet sämre eller om han avlidet?
  Kanske drabbats av Covid?
  Inte ens vid elitloppet skrev han 😞

  • Jag tror att mindfulness är något man kan lära sig lite i taget. Vad är målet? Om målet är att känna diskvattnet behöver man inte lyssna på podd samtidigt, vill man uppleva naturen är det dumt att skärma av den med musik eller tal… Men sådant kan vara jättebra om man vill få saker gjorda!

   Tack för tipset om Gry. Jag ska lyssna på henne också! 🌻

 2. Ett väldigt fint och känsligt sommarprat. En mening som fastnade i mig (och som jag håller med om) var: ”Säga vad man vill om ödet, men när det vill välsigna på ett fingertoppskänsligt vis, kan ödet vara väldigt väldigt tydligt”

  • Ja, hans sommarprat har stannat med mig. Jag har inte lyssnat på så många fler, men tänker att det kommer tid till det också.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *