28 mar

Vem tror du att du är?

Det här testet gjorde maken då han läste sin MBA i Philadelphia och idag hittade han det igen. Både han och jag skrattade åt hur fantastiskt rätt våra beskrivningar passade oss! Det är väl värt de minuter det tar att svara på frågorna. Lite småklurig engelska, men ta det bara lugnt och se till att verkligen svara som det är, inte som du önskar att det vore. Här har ni mig. Här har ni också mig, skrivet på ett lite lättare sätt. Jag kunde inte ha sagt det bättre själv. Allra bäst gillar jag det här stycket: ”As caretakers, ESFJs sense danger all around–germs within, the elements without, unscrupulous malefactors, insidious character flaws. The world is a dangerous place, not to be trusted. Not that the ESFJ is paranoid; ’hyper-vigilant’ would be more precise. And thus they serve excellently as protectors, outstanding in fields such as medical care and elementary education.” Jag är väl inte grundskollärare för inte. Mina betyg räckte tyvärr inte till läkarutbildningen, annars hade det varit förstahandsvalet. Det verkar som att jag kände mig själv ganska bra redan som 18-åring!

2 thoughts on “Vem tror du att du är?

  1. Om mig står det ”their shyness is often misjudged as stiffness, even coldness, when in truth Protectors are warm-hearted and sympathetic, giving happily of themselves to those in need. ” och ”they are notoriously bad at delegating (”If you want it done right, do it yourself”)”. Tydligen passar jag som socialarbetare, terapeut, lärare. Who would have thought? 🙂

    • Vad är det man säger nu igen? ”Spot on!” Det där kunde jag inte ha sagt bättre själv heller. Jo, jag har ju redan sagt att du har ett hjärta som räcker hela vägen till Kina och tillbaka, det måste väl duga? 😀 Och dina yrkesförslag känns inte helt fel de heller. 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *