13 apr

Vad bidde det då? Jo, något helt fantastiskt.

Skansen får vänta. Nu blev det Uttorp istället och vi är alla så tacksamma över att vi kunde få en minnesvärd dag med bara brudparets närmaste familjemedlemmar i dessa tider med ”social distansering” och virusbödeln hängande i luften. Vår dotter och kär-son fick börja sitt liv som hustru och man i en tid som kommer att gå till historien. Makens syster @fotografkarinvivar är fantastiskt duktig. Jag grät då jag tittade igenom ögonblicken hon hade fångat.

18 thoughts on “Vad bidde det då? Jo, något helt fantastiskt.

 1. Visste ju att det skulle bli alldeles fantastiskt ändå! Så bra med en massa glädje i de här tiderna ❤️. Gratulationer och ALL lycka till det vackra brudparet!

  Kram,

  • Det verkar som att det här var precis den sorts glädje som behövde läggas som en gosig filt över folks kalla verklighet. ❤️ Jag sla framföra hälsningen. Kram!

 2. Så smukt så smukt!
  Tillykke med dem og hvor har I forberedt det flot! Stort arbejde med forberedelserne. Men det bliver jo så rigeligt belønnet.
  Hvor er det en kæmpe glæde at du har sådan nogle dejlige børn og sådan en skøn familie. Det må være en stor glæde i denne corona-tid.
  Stor krammer – oh nej det må man ikke – men mange varme tanker herfra
  Sanne

  • Tack snälla Sanne! ❤️ Vi har verkligen kunnat njuta av detta och det har varit roligt att ha något positivt att fokusera på istället för deppiga coronatankar. Hälsa familjen! Kram.

 3. Så vackert ❤️
  Jag tror att ni med facit i hand har haft ett ”intimare” och personligare bröllop så här ❤️ Vilken vacker miljö och så fina de är brudparet ❤️
  Kärlek till er alla ?

  • Ja, jag tror att vi alla blev positivt överraskade och det här bröllopet kommer sannerligen att gå till historien som något alldeles speciellt! Tack! Kram.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *