21 mar

Födelsedag i Klackamåla.

Idag fyller hon år, min första lillasyster. När hon var liten var hon envis som få, slukade böcker fortare än hon hann få dem under näsan och var en lojal slav till sin storebror. Nu för tiden äger slaven, storebroren och deras familjer vår farfars föräldragård. Att ta hand om den är ett spännande projekt med mycket att göra. De flesta i storfamiljen slöt idag upp för att fira syrran genom att jobba tillsammans, njuta av det fantastiska vädret och grilla korv på Bolåkern. (Jag vet, jag vill också veta hur den fick sitt namn…) Vilken härlig dag!

Coronaviruset fortsätter ställa till elände, men vi gör vad vi kan för att fortsätta leva livet så bra vi kan. Imorgon firar vi makens kommande femtioårsdag med de familjemedlemmar som finns i närheten. Efter Klackamålaäventyret har därför tiden ägnats åt smörgåstårtor och diverse sötsaker som förhoppningsvis gör någon mätt och glad imorgon. Jag gillar verkligen att laga mat och baka och tycker synd om alla stackare som inte gör det. Tur ändå att vi alla är olika varandra och kan komplettera varandras styrkor och svagheter!

2 thoughts on “Födelsedag i Klackamåla.

  1. Lät som en härlig ute dag med familjen 🙂
    GRATTIS till maken och till hans (snart) 50 år. Livet blir bara bättre och bättre som 50 plus.
    Kan jag intyg som om precis om vecka fyller 50 + 2 🙂
    Även om sista året varit en berg och dalbana så rekommenderar jag ändå livet som 50 + 😉

    Ha en skön söndag. Det ska vi med en långpromenad på Saxå golfbana fika nedpackat.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *