19 mar

Ljus och skugga.

Varje dag påminns vi här hemma om något som känns ganska allmängiltigt: ”Gör mer av det som gör dig lycklig!” Det är dock lättare sagt än gjort. För det första går det inte att gå omkring och ”vara lycklig” hela tiden. Dessutom kan det vara svårt att klämma in mer än det man redan fyller sitt liv med. En annan taktik kan istället vara att ändra sin inställning till något av det som man måste göra.

När jag ser den här bilden tänker jag på hur komplext livet ändå är. Utan mörkret och skuggorna blir inte livet lika spännande. Hur tänker du om det?

2 thoughts on “Ljus och skugga.

 1. Instämmer helt.
  Men ibland behöver man extra mycket ljus och mindre skugga.
  Efter mammas urnsättning och jag via bloggen fått ventilera ur mina känslor ang domen så känns livet verkligen så mycket ljusare.
  Det känns som om planeterna… (Min dotter pratar om hur planeterna påverkar oss i livet och dess känslor… Jag tror att dessa planeter har mer med fullmånen och hormonerna hos mig att göra.. Hormmonerna lever ju sitt eget liv verkligen)
  …om det nu är planeterna som äntligen börjat hamna i fas så börjar känslorna landa… så kärleken och livet för övrigt känns lättare trots allt kaos på vårt jordklot.

  • Den förklaringsmodell som funkar är bra! ❤️ Vad skönt att det börjar kännas bättre för dig. Det är konstigt hur man kan reda upp också sådant som känns hopplöst i stunden…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *