6 thoughts on “Vinter ändå.

  • Jag är mycket glad att mössan kom tillrätta! Och visst är huset fantastiskt fint? Jag skänker små tacksamma tankar varje dag. ❤️

 1. Vad fint det ärmed den gröna dörren <3
  så fint med en dör som avviker men ändå hör hemma så vackert.
  Jag är lite förstjust i dalablått oxå… Undrar vad min föreniing säger om jag målar min dörr sån grön… Husen ju 101 år i år… faluröda med vita fönster osv… svarta dörrar nu överallt….

  Härlig vinterdag men den hann komma och gå om o om o om igen där jag bor på en och samma dag.

  <3

  • Jag pratade med en byggvårdsexpert som förordade denna färg framför den blå jag funderade på. Tyckte mycket om den! Typiskt för falu rödfärgs-hys från förra sekelskiftet. Något av det finaste jag vet är att gå på dörrsafari i Storbritannien där härliga färger är vanligt förekommande. ❤️ Lycka till!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *