12 mar

Två frågor att lyfta.

Denna tjej känner sig lurad. Jag vet att man inte får gå igenom en bröstoperation utan att informeras om alla risker innan. Sedan säger jag inget mer. Synd att du lånade pengar, tjejen. Jag lär mina barn att man sparar ihop pengar till onödiga saker. Synd också att den här läxan blev så dyr, både för hälsan och i plånboken. (Förresten, varför läser jag Aftonbladet? Suck!)

Hanna Fridén – du är min nya idol. (Jag har bara läst ett av hennes inlägg, så jag kan inte uttala mig om vad damen i fråga tycker i andra frågor. Det här är i alla fall klockrent!)

Ps: Någon mer än jag som tycker att de här två ämnena krockar lite? Sorry. Nu är det bara så att jag brinner för att stoppa skönhetsoperationshetsen, så det är inte för att mobba som jag länkar till den första tjejen.

6 thoughts on “Två frågor att lyfta.

 1. Nu vägrar jag läsa aftonbladet men jag kan tänka mig vad som står… Suck…

  Fast jag ska erkänna att jag faktiskt också ska ”låna” pengar till en operation men det är av min arbetsgivare så det kanske inte räknas. jag lånar inte för lånet utan för skattelättnaden.

 2. Jag är helt för att var och en ska få bestämma över sin egen kropp och vad de gör med den men jag tycker det är så sorgligt när unga tjejer som ser helt fantastiska ut opererar in silikon och liknande i sina bröst. Att de trots alla de risker som finns är villiga att ta risken för att kunna skylta med en större hylla.

  Vad det gäller hela den här armhålegrejen blir jag så illa berörd av hur folk beter sig. Herregud, att gömma sig bakom en datorskärm innebär inte att man får lov att säga och be sig hur som helst eller att vettet tar semester. Det är en skrämmande ”kultur” det här med att det tycks vara ok att mobba och kränka andra människor hur som helst. Tack och lov att det finns människor som ännu reagerar mot detta beteende.

  Själv lade jag inte ens märke till tjejens armhåla när jag tittade på tv. Vad är det med en del människors enorma hårskräck? Vi har vår behåring av en anledning, vi har dessutom den allihop. So what’s the big deal? Nej, heja denna härliga kvinna som stolt vågar vara den hon är! 🙂

  Tack för ännu ett intressant inlägg vännen!

  Kram Lotta

  • Ja, det är just det där jag är ledsen över. Att så snygga kvinnor inte själva ser hur fina de är och aldrig känner sig nöjda! Apropå armbehåring så rakar jag mig själv, men det är sannerligen inte min ensak vad någon annan väljer att göra! Jag tycker att diskussionen i frågan tog rätt riktning… Och tjejen det handlade om verkar ha tagit det hela med ro. Det gillar jag! Kram.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *