17 aug

Mord.

Inatt klockan halv fyra skedde ett mord utanför vårt sovrumsfönster. Jag gjorde vad jag kunde för att stoppa det hemska, men naturens krafter är starka. Jag misstänker att det var grävlingen som lurat omkring på vår gård som var förövaren. Mördaren grymtade, det stackars offret skrek så hjärtskärande att jag fick ont i magen. Jag tyckte att det lät som ett stort djur, men det var kanske bara kraften i dödsångesten. Det går att se var i det höga gräset jakten ägt rum, men jag vågar varken rota runt efter blodspår eller eventuella lik. Hu!

2 thoughts on “Mord.

  1. En tidig morgon vaknade jag av ett förfärligt kacklande.Tittade ut och där stod räven med ett fast grepp runt tuppens hals,jag rusade ut och räddade tuppen.Jag snuvade skabbräven på frukost den gången och inte fick tuppen ens den minsta skråma.Han förstår nog inte än idag hur nära det var.

    • Tur att du hann rädda tuppen! Tyvärr blev min bror och hans familj nyligen av med sin höna och alla kycklingar. Rävar är sluga, skabbiga eller ej.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *