16 jul

Boktips?

Nästan hela sommaren har jag fått slänga i soptunnan, men nu är jag på gång igen! Operation inplanerad, troligtvis i augusti någon gång. Nu är jag sugen på att läsa! Sommar i P1 i all ära, men det är något särskilt med att krypa ihop i soffan med en sommardeckare eller ligga på en filt i gröngräset med spännande facklitteratur. Svärmor skickade med en Elizabeth George-pocket som jag påbörjat, men vad ska jag läsa när den är utläst? Tips mottages tacksamt!

4 thoughts on “Boktips?

  1. Oj, operation? Nu känner jag att jag har missat någonting, får nog lov att läsa bakåt lite. Jag har massir av boktips, men klockan är på tok för mycket, så det blir bara ett idag. Fast det är en hel serie. Prova Louise Penny’s Gamache-serie. Bör läsas på engelska och i ordning. Supermysiga och intelligenta deckare. Och sedan kan vi flytta till Three Pines ?! Återkommer! Kram,

    • Åh, vad roligt! Jag har aldrig hört om den serien. Operationen har jag inte skrivit om här. Det är ingen jättestor grej, men kommer förhoppningsvis att höja min vardagslivskvalitet ordentligt. ❤️ Kommer ni till Sverige i år? Kram!

  2. Instämmer med Ylva, har läst alla med nöje! Annars är mina tips Ann Rosman, Karin Alvtegen, Elisabet Nemert eller serien ”Släkten” (10 böcker) där svenska författare skriver historiska romaner med början på 900-talet o fram till ca 1400. ”Blandat blod” av Katarina Mazetti är den första. Lite blandat med olika författare men fängslande öden! Lycka till med konvalecensen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *