09 mar

Välkommen hem till familjen Partaj en festlig fredagskväll.

Yngsta dottern Partaj roar sig genom att titta på pyssliga tips på svt.se om hur dagens bästa, det gula mumintrollet som hon stickat och sytt ihop på slöjden, ska kunna göras ännu vackrare.

Mellandottern Partaj är inne på bok fem i serien Princess Diaries på engelska som hon beställde från Amazon. Hela serien, tio böcker, kom i tisdags och den är snart genomläst. Jag gissar att hennes engelska är bra mycket bättre än båda föräldrarnas då de gick i sjuan…

Äldste sonen Partaj ligger på kökssoffan, men han latar sig inte. Han är inne på senaste Young Samurai-boken. Tydligen väldans bra, också på engelska. Den näst senaste lästes ut i går. En massa väntetid är inte alltid av ondo.

Mamma Partaj är trött på allt festande. Hon värmer fötterna framför brasan.

Pappa Partaj pratar i telefon om Något Viktigt. Med all sannolikhet har det att göra med antingen österrikisk ekonomi, mises.se, Meterlink eller om hur förträffligt bra det är i Ungern och/eller Schweiz.

Tja, det var väl allt för i kväll. Vi hade faktiskt planerat lite festligheter då mamma skulle komma hit, men luften pös liksom ur ballongen då hälsan satte käppar i hennes planer. Av lyxiga räkmackor blev det fransk fisksoppa, men vi röstade i alla fall på Ninni

2 thoughts on “Välkommen hem till familjen Partaj en festlig fredagskväll.

    • Ja, lite sportlovsefterdyningar efter en vecka som gick hur fort som helst då vi hade så mycket att göra! Borta bra, men hemma bäst. Kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *