09 mar

Den som väntar…

… får ibland vänta länge. Jag hade sett fram emot att få mamma på besök i några dagar. Hon fick inte åka för farbror doktorn… Förhoppningsvis ska ny medicin snart få henne på banan igen!

Jag väntar och väntar på flera saker just nu. Det är besked, ansökningar, brev och allt möjligt som gör att jag väntar. Väntan kan vara längtan, men också frustration. Spänning och hopplöshet. Glädje och irritation. Jag får välja att känna mig spänd av förväntan och sticker iväg för att jobba. Timmarna som jag har framför mig kommer att bjuda på mer än ett gapskratt. Med M vet man aldrig vad som kommer att hända, men det är också det som är tjusningen med just det här jobbet! Tja. Jag glömde bort Tipstorsdagen i går. Det var slarvigt. Jag brukar alltid fundera ut något i förväg, men måste jag anstränga mig för att ens komma på något att tipsa om kanske det inte är något att skriva om ändå!

Ha en fin fredag, hör ni. Det tänker jag ha.

6 thoughts on “Den som väntar…

 1. Hoppas din mamma snart mår bättre! Hoppas också att det går bra med allt annat du väntar på… Ha en bra dag och en härlig helg!

 2. Den som väntar på något gott väntar alltid för länge! Spännande värre, vad det nu än må vara. Jag väntar också…

  Synd med mamma, hoppas hon kommer snart! Kram

 3. Hej vännen!
  Inget är som väntans tider…….. Jag väntar på att bli frisk. Jag vill ut och köpa mattor, få upp lister och nya tavlor. Jag har mina föräldrar i grann byn vilket är tur. Jag är väldigt beroende av att ha dem nära. Hoppas din mamma kan komma snart. Spännande att vänta på ngt jag blir nyfken. Du måste berätta. Ha en toppen helg.
  Kram Kristina

  • Hu! Hoppas att du snart mår bra igen!! Det är inte kul att sakna hälsan. Jag lovar att tala om åtminstone en av grejerna då jag får svar. 🙂 Kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *