03 mar

Inget särskilt alls.

Hur ofta har ni har en helt ledig lördag framför er? Här hemma händer det rätt sällan, men jag älskar de dagarna. Det är inte så att vi inte har något att göra, men att gå här och drälla i egen takt, städa ute och inne, laga god mat, ha sunkiga kläder på sig och strunta i att mascaran från gårdagen inte riktigt gick bort då jag tvättade bort den kvällen innan, det är väldigt skönt. Just det där att ta saker som de kommer, att ha tid att sätta sig ner och läsa ett kapitel i en bok om man vill det eller kanske spontanbaka en kaka, det är bra för själ(v)en.

Jag slängde upp en massa grejer på sängen. Det är tidningar som ska skänkas vidare, böcker som ska till nya läsare och lite annat smått och gott. Jag lovar att ta hand om den där högen. Sedan.

Vi spanade in ödetorpet jag och maken hittade för ett tag sedan lite närmare. Spännande ställe! Hur ska man få reda på vem som bodde där förut? Kanske dags att ta en titt i historieboken om Snättringe som kom ut för ett tag sedan.

Finns det en härligare syn? Textilier på vädring med öppet fönster. Det är den tredje mars idag och det är vår ute. Underbart. Jag njuter! Och nu ska jag göra kåldolmar. Hare gott, flingkompott!

2 thoughts on “Inget särskilt alls.

  1. Kul att prata en stund! Och förresten: ”Hare gott, flingkompott!” – förstår nu varför du vinner alla slogan-tävlingar… 🙂

    • Ja, visst var den kanon? 😀 Och det är alltid lika kul att prata. Ska bli spännande att se om det händer något i morgon…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *