20 feb

Hello from London.

Genom någon annans ögon blir världen lite mer spännande.
En rejäl, engelsk frukost på ”The Italian Gardens Cafe”.
Piccadilly Cirkus. Var är Pernilla Wahlgren när man behöver henne?
En sak jag gillar med London är blandningen av gammalt och nytt.
Att äta gott är ett av resans huvudmål.

7 thoughts on “Hello from London.

    • Det blev en jättefin resa! Jag tänker alltid på dig då jag är på resande fot och ska äta. Vi sökte rekommendationer på Yelp och jag tycker att vi träffade helt rätt med andras hjälp! Tyvärr var vi superhungriga då vi var på väg till London Eye och tog bara lite mat i farten för att inte ”svälta ihjäl”. Usch. Restaurangen hade två stjärnor och efter vår måltid hade den bara 1,5… Trist, långsamt, dyrt och inte gott. Bara för att det är en turistfälla behöver de väl inte laga äcklig mat?!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *