02 mar

Ey, vad? Är det redan fredag?

Jag vet att det är precis en vecka sedan det sist var fredag, men det känns mer som att det var tre dagar sedan. Vi har haft ett härligt sportlov. Det har funnits tid till vila och det var precis det vår familj behövde. Jag är tacksam för att vi fick chansen till återbekanta oss med solen. Inte bara jag är i desperat behov av D-vitamin. Jag vet att vi är många!

Hogwarts? Nej då, bara Naturhistoriska Riksmuseet. Det här är ett av mina favoritmuseer. Den här gången slogs jag dessvärre av insikten att allt är väldigt slitet… Det är oftast bättre att ha på sig sina rosatonade glasögon då man besöker ställen som man har som favoriter.

Tre godingar.

Så här känner jag för att lovet snart är slut… Men, men. Det är bara en kort tid fram till påsk och sedan är sommaren här innan jag hinner säga pip! Ha en riktigt skön helg, hör ni.

4 thoughts on “Ey, vad? Är det redan fredag?

  1. Hej vännen!

    Härliga bilder – på alla fyra godingarna. 🙂

    Vad skönt att höra att ni har haft ett riktigt bra sportlov och fördelen med vårterminen är inte bara att ljuset och värmen återvänder. Lika härligt är det att loven duggar mer tätt på vårkanten. Sköna små avbrott i vardagen.

    Detsamma säger jag till dig. Ta hand om varandra.

    Kram Lotta

    • Ja! Jag kände hatkärlek till vårterminen då jag jobbade som lärare. Det var så mycket att hinna med och ”di gamle” sa alltid att det som man inte hann med innan påsklovet fick man vänta med till nästa år. 😀 Kram!

  2. Ja solen är underbar. Känns som om jag blivit en ny människa. Bortsett från garderobskriser då.. Annars är det bra 😉
    Trevlig helg!

    • Tja, garderobskriser i all ära, men oftast går de över. Hoppas du har en riktig snygglördag idag, sötnos! 😀 Kram.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *