2 thoughts on “Helgåterblick i bilder.

  1. Så fint ni hade det! Så härliga bilder, jag ser verkligen hur bra ni har det tillsammans. Och förklädet klär verkligen A.

    • Det var fint på riktigt. Det är så lätt att ha för stora förhoppningar, men nu för tiden har jag inte särskilt mycket förhoppningar alls (dessvärre, lite pga bränt barn och allt det där). Jag njuter desto mer! I familjelivet finns så mycket ”dötid” och ett och annat ”Du är en bajskorv!”. De här go’stunderna blir så mycket bättre när man får helhetsbilden och kan unna sig att landa i dem. Kameran fick inte jobba hårt, men det som hände bakom kulisserna har jag i mitt hjärta.

      Och ja, visst klär förklädet min kära syster? Haha, hon är mycket bättre på husmorspyssel än hon ger sig själv cred för.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *