20 feb

Dagens tips!

Jag tycker att ni ska ta en titt in till Fiffi. Numera går hon under namnet Sofie Rolfsdotter och hennes nya hemsida är hur läcker som helst. Själva hemsidan må vara snygg, men det är hennes konstverk som verkligen är något att ta en titt på. Passa på att fyll på presentförrådet med några vackra tryck! Sofie är otroligt talangfull och hon bjuder på flera olika stilar. Jag är säker på att ni alla hittar något ni gillar. Här är min nya favorit, men jag gillar verkligen den här också. Och den här. Och den här. Och… Den här visades i Family Living för ett tag sedan och blev poppis. Jag såg inne på Signerat att den sålt väldigt bra! (Jag har bara länkat till A4-tryck, men som ni ser finns det både A3-tryck och annat smått och gott i vänstermarginalen.)

Jag ser att länkarna heter annat än trycken som jag ser, men jag hoppas att länkningen funkar som den ska. Bild från Sofie Rolfsdotter.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *