05 mar

Snön lyser vit på taken…

… endast magnolian är vaken. Kan vi möjligtvis hitta plats för en magnolia i vår trädgård? Jag ska åtminstone väcka tanken för ”trädgårdsexperten” då hon kommer hit.

Kan jag också drömma in lite bergsutsikt? Jag saknar Squaw Peak. Bergen blev en del av mig, så oväntat och en känsla som jag trodde skulle ”gå över”. Det har den inte gjort. Tur att vi har blyglasfönstret i badrummet!

6 thoughts on “Snön lyser vit på taken…

  1. älskar Magnolia..skulle vilja ha en men har en tokig tomt…glad att grannen har en så jag får njuta lite ändå….
    här snöar det som tusan i dag..har nog fått ytterligare 4 cm på morgonen…vill ha vår..kroppen skriker efter vår..värma..vårblommor….myror inne…visst ja det var ju de jag inte ville ha 😉

    • Grannar som delar med sig av ögonfröjd är inte så dumt det heller. Jag förstår att snöfall nu inte är bonus, bara extra elände, så jag hoppas att ni snart har solsken i blick och att alla är friska och pigga!

  2. Om jag nånsin får möjlighet vill jag också ha en Magnolia.. Så fantastiskt vackert! På Bergåsa där jag bodde innan finns ganska många stora Magnolior så jag får väl promenera bort dit och njuta av dem tills vidare 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *