03 mar

Studie i snö.

Promenerat, snöbollsfajtats och rastat skidor som inte varit ute i snön på bra många år. Ska det vara riktigt vinter är det lika bra att grotta in sig ordentligt. Mina planer blev förändrade pga andras sjukdomar, men det blev jättebra ändå.

Snöbollskrigsbilder: Elina Bernpaintner

6 thoughts on “Studie i snö.

    • Han var så välklädd då turen började. Det här var efter 3/5 och ångan var uppe! Skidorna funkade ”sådär”, men han verkade vara ganska nöjd. Tror de funkade bättre än Hans skidor som du hade då du åkte Tjejvasan…

  1. Så underbart! Vi kom äntligen iväg och köpte nya vinterskor till W härom dagen. Det blev inte mindre än 2 par till W och 1 par till mig 😉 (Jag har försökt få henne att titta ut nya skor sedan i höstas…) Dessutom var det utförsäljning på vinterskor och ovanpå det 30% så vi betalade endast 1200:- för alla 3 paren märkesskor. Det tycker jag var extra bra!

    • Sådana dealar får mig att må väldigt, väldigt bra. Det är liksom som att vinna en riktig högvinst! Så grattis! <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *