4 thoughts on “Lite Fashion.

  1. Tack för omtanken 🙂 Har fått olika bemötande på sjukhuset. Läkaren som jag mötte på akuten var väldigt förstående och tog mig på allvar. Läkaren som jag mötte nästa dag, var väldigt opersonlig och nonchalant. Gav mig en värktablett, sa att ”det här lugnar nog ned sig ska du se” och så blev jag utskriven, trots att jag hade symptomen kvar. Jag kände mig som en hypokondriker. Var till vårdcentralen i veckan och bemöttes av en väldigt lyhörd läkare. Fick ta nya prover och han ringde idag för att se hur jag mådde. Remiss till kurator/psykolog har han också fixat. Så det kändes bra, även om jag såklart inte mår bra. Synd att man ska få så olika bemötande i vården! Hoppas din vän mår bra idag och fick den hjälp jag tycker alla förtjänar att få! Kram

  2. Hej. Jaaa, yippie vilket KUL inlägg. Och bra! Mer sånt här, det gillar jag! Robyn ja, alltså, tycker hon det är snyggt- eller gör hon det bara för att provocera? Buffaloskor var ju poppis när hon slog igenom… Kram

    • Haha, kul att du gillade det! Jag tror inte att någon vill lyssna på mina synpunkter om mode då jag har noll känsla. Eller, jag tror jag vet vad som ser bra ut, men du kommer aldrig att se det på mig. Själv ser jag mer ut som ett troll. (Särskilt idag. Skidunderställ, mina Adidasskräpbyxor och håret i ett kråkbo. Det hade varit spännande att göra ett inlägg om det, eller vad säger du? 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.