24 feb

Pulkadag i Klackamåla.

Imorse bjöd brorsan in till ”öppen grill” i pulkabacken i Klackamåla, bortom all ära och redlighet. Jag är så glad att han, en av våra systrar och deras familjer kunde ta över fars skog. De gör så fint och sköter skogsvården med den äran.

Yngsta dottern och hennes kompis hade lagt sig, hm, rätt sent, så de var lite trötta då jag frågade om de ville hänga med, men det ordnade sig ändå. Sonen hakade på efter att ha vaknat till och vid 11-tiden var vi färdiga med en halv matsäck i ryggsäck, alla möjliga klädesplagg i lager på lager och den enda åkmojängen vi har kvar, ett blått tefat. Senorens Livs hade både korv och korvbröd till försäljning, så till slut hade vi allt vi behövde.

Vad kan jag säga mer än att vissa gånger suger sportlovsaktiviteter (någon eller alla är kalla, hungriga, har pjäxor som klämmer, kan inte åka vad-det-nu-är…), men idag tror jag inte någon hade något att klaga på. Tack för en toppendag! Härmed varnar jag för en massa bilder och det är ändå efter att jag har rensat bort tre gånger så många. Enjoy!

10 thoughts on “Pulkadag i Klackamåla.

    • Vad trist med snöfattigt sportlov! ? Synd att ni inte hade möjlighet att komma upp det här lovet, men vi ses nog snart ändå. Kram!

    • Ja, sådär lite Bullerbymysigt! Jag är glad att barnen får sådana upplevelser också. Rensa systemet och ta in naturen! ❤️

  1. Jag vet minst 1 som var jättenöjd (och trött!) Jag blev glad för hennes skull och lite ledsen för min egen skull som inte orkat med nånting detta lovet…

    • Ja, så trist att du har varit sjuk så här länge! Jag hoppas verkligen att det har vänt på riktigt. Det var roligt att W ville följa med och att de verkade ha det så kul tillsammans.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *