14 feb

Vardagsglädje.

Rörmokaren är i USA, men om några veckor smäller det här! Eller, jag hoppas inte att det smäller, utan att det snyggt och smidigt installeras element och vatten till det övre lilla duschrummet. Med tonåringar i huset känns alltid en toa som ”för lite”. Jag är så nöjd med den matta Höganäsklinkern som är som sammet att gå på! Kakelplattorna på väggen är likadana som de vi har i det nedre duschrummet.

Bredavik i vinterskrud. Jag älskar det blå vinterljuset och hur isen får vattenytan att bli levande på ett annat sätt än under sommarhalvåret. Strukturen är underbar! Glad och tacksam, fylld av kärlek, dagen till ära.

2 thoughts on “Vardagsglädje.

    • Tack! Det är vilsamt för själen ute, men inne får jag jobba lite med fördragsamheten än så länge. 😉 I mitt inre ser jag precis hur bra det kommer att vara då det är färdigt. Kram!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *