06 dec

Tack för allt, mamma!

Klockan 21:25 blev jag och mina syskon föräldralösa. På mindre än ett år har vi förlorat båda våra föräldrar, så nu får vi stå på egna ben och stötta varandra. Livet är tufft ibland.

Tänk ändå vad jag fått av och genom mina föräldrar. Vilket arv de lämnat efter sig! Ett arv som inte handlar om pengar och prylar, utan om kärlek och sunt förnuft. Jag hoppas de känner min tacksamhet i just denna stund.

20 thoughts on “Tack för allt, mamma!

  • Ibland känns det skönt att någon förstår, men i detta fallet önskar jag att du inte hade behövt vara i samma situation… Kram!

  • Ja, tack Helena! Jag är otroligt tacksam över att allt trots allt känns varmt och innerligt även om tomheten är svår att hantera. Kram!

 1. Fina Monnah, jag är så ledsen… så mycket du fått bära den senaste tiden. Vackert ändå med tacksamheten och tiden ni fick tillsammans ❤. Tänker på dig.

  Kramar,

  • Tack för omtanken Ylva! Vad glad jag blev över att du hörde av dig! Jag älskade verkligen att läsa dina tankar i bloggen. Skulle du någon gång få för dig att börja igen så glöm inte att höra av dig till mig. Kram!

   • Åh, omtanken känns lite otillräcklig… men jag tänker ofta på dig och läser här med jämna mellanrum ❤. Någon blogg startar jag nog inte upp igen, men ok, jag smygexisterar på instagram? och är naturligtvis alldeles för pladdrig egentligen. Korta captions är inte min grej. Har du det? Många kramar,

    • Meh! Jag har också instagram. Eftersom jag har Chatbooks som enda scrapbook/minnesbok nu för tiden försöker jag lägga upp en bild om dagen som dagbok, men visst är det bloggen jag egentligen föredrar när allt är som det ska! monica.1970 om du vill söka upp mig där. Är du havsbarn då, eller vad?

 2. Kære Monica
  Jeg har tænkt så uendelig meget på dig. Jeg er ked af det for din skyld.
  Jeg sender dig rigtig mange tanker.
  Pas godt på dig selv og din familie
  Mange kram Sanne

 3. Fick leta mig bakåt här. Och ska leta upp dig på IG sedan. Förstår att du föredrar bloggen och jag föredrar egentligen att läsa bloggar. Alltså, jag startade mest bloggen för att det kändes så fult att läsa om andra och inte dela med sig själv och det räckte aldrig som motivation. Jag är inte alls lika flitig som du på IG, använder det mest som en mini-blogg faktiskt. Så du har att läsa, jag lovar!

  Kram,

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.