05 sep

När dottern börjar löna sig.

För några veckor sedan var det dags för yngsta dottern att börja gymnasiet. Hennes förstaval blev det inget av då det inte fanns tillräckligt många sökande till det programmet. Efter viss gråt och tandagnisslan kom acceptans in i bilden. Därför började hon på andrahandsvalet Restaurang- och livsmedelsprogrammet vid terminsstarten och sedan dess har hon inte sett tillbaka. Denna utbildning verkar passa henne som hand i handske! Jag är så glad och tacksam över det.

Idag kom jag hem till tre nybakade limpor som dottern själv hade gjort. Jag som inte äter bröd nu för tiden fick göra ett undantag och njöt i fulla drag. Hur gott som helst! HUR gott som helst. Jag ser fram emot många härliga matöverraskningar framöver.

10 thoughts on “När dottern börjar löna sig.

  1. Vad härligt att det blev så bra ändå! Hälsa lycka till!
    Jag hoppas att vi kan ses snart men just nu är det kaos… Det kommer att gå fortare än vad vi trott som det verkar. Är jag inte hos mamma så försöker jag jobba lite, men tiden räcker inte till just nu. W är mer eller mindre föräldralös denna perioden. Tur hon snart är vuxen. Om-kram <3

    • Jag älskar när barnen lagar mat till mig! Jag har märkt att det ofta blir så att barn till matlagningsintresserade föräldrar blir rätt dåliga på att omsätta sina föräldrars kunskaper. Jag hoppas att det inte blir så här… Om det går bra kommer åtminstone den här donnan att lära sig grunderna till antingen bakning eller matlagning under de närmaste tre åren.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *