26 aug

Knappelskär en sensommardag i augusti.

Om du någonsin hamnar i Nynäshamn rekommenderar jag en utflykt till Knappelskär. Vi är här i några dagar för att ta hand om mina syskonbarn medan föräldrarna roar sig på annat håll. Vilken dag vi fick där! Sverige är ljuvligt ibland.

6 thoughts on “Knappelskär en sensommardag i augusti.

  1. Timetravel tillbaka till småbarnsåren! Det har faktiskt aldrig tidigare slagit mig att du och Annika båda fått pojke-flicka-flicka. Festligt! Åh så fina bilder du tagit, så mycket kärlek i linsen. Jag kramar mina småpojkar lite extra och gråter en sentimental skvätt att det är så mycket och sen poff är de stora. Tur att livet erbjuder fägring i många olika konstellationer. Underbart att få vara moster, Och att HA mostrar till sina små!! ❤️❤️❤️ rikedom!

    • Jag älskade att kunna få den här möjligheten! Helt underbart! Att vara moster/faster är helt klart en av livets vackraste bonusar. Kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *