25 jan

Sådär ja!

I morgon bitti överger jag familjen i en vecka för att jobba i Frankfurt. Vi får väl se om jag får låna Ls dator då och då för att uppdatera er om det är något särskilt som händer. Hur som helst ser jag fram emot mässan. Inte så mycket folk jag känner precis, men kul att öva den otroligt ringrostiga tyskan och äta lite god, tüsk mat om kvällarna. Dessutom får jag och L tid för trevliga samtal. Kul!

6 thoughts on “Sådär ja!

  1. Guten Glück som vi tyskspråkiga säger för Lycka till 🙂 Alltså, det säger man verkligen inte, men det är ett skämt alltså. Jag är sarkastisk. Bäst att se till att ingen tror att jag tror att man säger så. För jag har högskolepoäng i tyska. Fåfängan över allt. Men vad var det nu igen? Jo! Hoppas du får en härlig vecka!!!

    • Haha! Jag gillar sarkasm. Jag har inga högskolepoäng men pratar på ändå. Stackars tüskar… Tack snälla för hälsningen! Jag har hört att jag ska ta med mig gummistövlar och regnkappa. Det låter väl sådär. 🙂

  2. Härligt!
    I bland är det riktigt skönt att komma bort. slappna av, vara annat än mamma och fru och det bästa av allt……..få längta hem. Vad är det för mässa?
    Njut, shoppa och ha det bäst
    Många kramar Kristina

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *