31 jul

Bröllop i Skurup.

Mamma har haft som mål att kunna leva och vara tillräckligt stark för att gå på vår fine grannes bröllop som gick av stapeln i går. Visst fixade hon det! Jag, hon och en av mina systrar (bästa vän med brudgummen under uppväxten) fick en heldag som var helt fantastiskt. Det hällregnade under vigseln och vindarna påminde mest om vädret i november, men det var fint ändå.

Vi stannade mycket längre än jag hade trott var möjligt. Brudparet är mycket intresserade av mat och dryck och därför bjöds vi på det ena läckrare än det andra. Mina favoriter var en lufttorkad vildsvinsskinka och en otroligt god mögelost som serverades med brudens björnbärsmarmelad. Synd att mamma förlorat smaken som en biverkning till någon av alla mediciner hon tar… Hon fick nöja sig med att känna hur femkronorsglassarna från McD svalkade skönt i munnen då vi stannade till i Karlshamn på väg hem.

5 thoughts on “Bröllop i Skurup.

  1. härligt med bröllop fast årets väder vetetusan om jag godkänner…lite av allt är bäst lite sol ömsom regn…det har ialla fall inte vi haft….
    Härligt mål din mamma satt upp ♥o klarade det

    • Ja, jag är så glad över det jag också! Vi har haft det rätt soligt, men det har varit väldigt kallt och blåsigt hela sommaren och jag känner inte riktigt att jag har fått den inför vintern-boost som jag behöver… Nåja, det kan vara sommar långt in i oktober, så jag ska inte klaga!

  2. Pingback: Årets Österlenrunda.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *