28 mar

Före och mittemellan.

IMG_1344

De förrförra ägarna brukade ha sin kaffehörna här. Eftersom verandan inte är klar än är det ingen större mening med att lägga ner jättemycket arbete på onödiga moment. Att ha en fikaplats som är täckt av krossat fönsterglas och annat skräp kändes dock inte så attraktivt, så vi röjde bort det värsta. Nu har vi åtminstone en plats att sitta på i trädgården!

IMG_1350

Utanför dörren har det stått en väldigt ful stol hela vintern. Dess uppgift har varit att skydda folk från att snubbla över järnstolparna som sticker upp efter att förstukvisten temporärt sågats bort. Den här stora ”kastrullen” stod i trädgården och har nu fått en ny uppgift att fylla. Lite påskfägring och snubbelskydd i ett helt enkelt! Att välja vad som ska planteras i krukor utomhus är ett pyssel. Perenna, ettåringar, tvåveckors eller vad? (Jag talar naturligtvis om växter av olika slag.) Jag gillar att ha lite olika höjd på blomsterarrangemang. Vi får väl se om de här stackars plantorna tar sig efter en lite omild hantering från mitt håll. Jag vet inte riktigt vad som hände, men av någon anledning mosade jag till flera av penséerna. Det ger sig nog.

IMG_8940

8 thoughts on “Före och mittemellan.

  1. Vad du håller på! Jättefint! Jag saknar trädgård, men försöker få till balkongen så att jag inte ska sakna allt för mycket att ha gräs under fötterna.

    • Jag vet inte hur mycket jag håller på, precis. Det finns mängder att göra och jag varken kan eller hinner göra allt jag vill. Är glad över att vi har möjligheten att ta hand om detta lilla hus som blivit så åtgånget de senaste åren. Det är som att både huset och trädgården tacksamt tar emot allt de får.

      Jag såg hur fin du hade gjort balkongen! Jag tror det blir jättemysigt där uppe. 😀 Du får gärna komma ut och trampa gräs.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *