14 mar

Planera och genomföra.

Den senaste tiden har det blivit en del listor skrivna och avbockade. Jag är inte så duktig på listor som mamma och några av mina syskon. Jo, jag är bra på att skriva dem, men att genomföra dem är inte min styrka. Just nu handlar mycket om att fixa i hemmet och den blivande trädgården, för att inte tala om grönsakslandet. Till det funkar iPhonens påminnelseapp bra. Man kan vara flera stycken uppkopplade på samma lista och det har visat sig vara väldigt praktiskt.

Innan Far blev jättedålig någon gång innan jul hann han flytta nästan allt välbrunnet hästgödsel som låg i en gigantisk hög utanför ladan ut till landet som han hade klämt in på ett inte helt självklart ställe. Jag var lite tveksam till placeringen redan i somras, men Far var aldrig särskilt mån om att lyssna på ovettiga resonemang. (Att jag tyckte placeringen var märklig av estetiska skäl gilldes liksom inte.) Nu håller maken och jag på att filura ut var det ska ligga istället och av vilken anledning. Det kanske visar sig stt placeringen faktiskt är helt rätt!

Under tiden som vi försiktigt känner oss för gällande trädgårdslandet är vi bättre på att genomföra inomhusgrejerna. Idag har maken satt upp konsolsystemet i tvättrummet och jag har grundmålat hyllplanen som han sågat till av MDF. Jag köpte krokar till upphängningen av strykbrädan och K skruvade upp dem. En grej i taget så har vi snart allt klart.

IMG_1021

6 thoughts on “Planera och genomföra.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *