31 jan

Tacksamhet i vardagen.

blommande magnolia
storfamilj
musik
en ny dag
falken utanför fönstret
glass
förväntan
personer som förskönar världen med fantastisk strålglans
morgonkoppen te
ödmjukhet
ordning och reda
vänskap
bra arbetsljus
kalligrafi
Tovelisas receptkalender
levande ljus

Idag skickar jag upp dessa tacksamma tankar, tänker på världen med glädje och väljer det goda. Peace.

1_2

4 thoughts on “Tacksamhet i vardagen.

  1. Kära Monica. Det ligger mycket i orden ”det är i det lilla som vi finner det stora” och det blir kanske allt tydligare ju äldre jag blir. När livet ger oss törnar och det ibland skaver. I de tuffa stunderna blir det tydligare än någonsin vad det är som är viktigt här i livet. De små guldkornen som bildar det vackraste av halsband.

    Jag tog en paus från bloggvärld och sociala medier. Det var inte meningen men nu i efterhand inser jag att det var en nödvändighet. Att jag var tvungen att ta ett steg tillbaka. Det är därför när jag nu efter all denna tid kikar in här hos dig börjar just här. Denna dag då jag tog min paus. Och just för att jag har varit borta under så lång tid och inte har någon koll på vad som har hänt i ditt liv under denna tid vill jag börja här och läsa ikapp. Så jag hoppas att du står ut med att det blir lite kommentarer här och där tillbaka i tiden.

    Jag har så mycket att fråga dig om kära vän, lika mycket att berätta. Det kommer jag spara till ett mail lite senare.

    Kram på dig♥

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *