18 jan

Omtänksamhet i praktiken.

17_6

Idag har jag fått många bevis på att det fortfarande finns kärlek i världen. Jag pratar om ett leende, en omtänksam gest och ett telefonsamtal. En skickad blomsterbukett och middag till en familj i en hel vecka finns också på dagens lista över medmänsklighet. Överkurs, men otroligt uppskattat där dessa insatser gjordes! Själv fixade jag vintersallad från en ny kokbok med nyponsoppa, grädde och mandelbiskvier till efterrätt och fick på köpet en fin stund med några av mina syskon och mamma. Peace.

7 thoughts on “Omtänksamhet i praktiken.

    • När livet bjuder på många uppförsbackar går all energi till att försöka ta sig upp. Vi gör alla vårt bästa tänker jag, men ibland har jag lätt att känna stormmolnen över livet. Jag har aldrig upplevt hur det är att leva helt nära någon som håller på att dö. Hur peppar man, tröstar, helar, vårdar för att det inte ska bli outhärdligt? Jag har upptäckt att det åtminstone blir mindre tungt då jag uppmärksammar det goda också, så det hjälper mig.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *