17 jan

Hälsoläget.

Operationen gick bra, men det är jobbigt med ovissheten om framtiden. De vill göra samma operation på andra sidan ansiktet också, stackars far. Jag vet inte hur mycket man klarar av? Nu är det läkning som gäller i några veckor innan det är dags för strålning.

Mamma var också hos sin läkare i går och det var ju inte heller så mycket mer upplyftande. Om du har förslag på fantastiska, roliga aktiviteter att ägna sig åt när man ingenting orkar men ändå vill göra annat än att bara vänta bort sin tid så blir jag jätteglad!

30_3

3 thoughts on “Hälsoläget.

 1. Ge en handmassage = kärlek och beröring samtidigt som man kan prata om tex uppväxten förr. Perfekt för ett barnbarn i varierad ålder att göra.

  Kör charader. Vi har skaffat familjecharader. Mycket enkelt men ändå roligt. Får inte vara svårt när man är trött.

  Prova något att äta som man aldrig testat förr.

  Hitta böcker som man läste som barn, eller gamla sagor, poesi, visor. Njut av minnena som väcks.

  Be barnbarnen skriva brev på riktigt. Det behöver inte handla om djupa eller svåra saker. Bara för dem att berätta om sina dagar. Görs varje vecka. Ger en skatt och många glädjor.

  Gör en chokladprovning och hitta favoriten som får njutas VARJE dag framöver.

  Satsa på favoritmaten, finporslinet och favoritkläderna. Varje dag är en fantastisk dag, njut.

  Skriv brev till barnbarnen, extra viktigt till de som är mindre och inte kommer minnas så väl. Kanske brev till studentdagen från mormor, morfar, farmor, farfar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *