25 nov

Advent i antågande.

I kväll är jag med dottern och hennes kompis på acroyoga-jam i Brunnsparken. Akrobatiken är lite för avancerad för mig, så jag brukar passa på att göra annat då de ”håller på”. I kväll har jag suttit och övat igenom musiken till adventskonserterna med Marinens Musikkår på söndag då jag missade repetitionerna på förekommen anledning. När jag kom till Händels Messias Hallelujasats började jag böla som vanligt. Den är så mäktig. Fast jag har sjungit den oräkneliga gånger rör den här musiken mitt hjärta på ett väldigt speciellt sätt. Yngsta dottern får väl skämmas över mig på söndag då jag står där med min röda näsa…

IMG_8927

2 thoughts on “Advent i antågande.

  • Jag hoppas att det finns platser kvar! Enligt uppgift gäller följande:

   Konserten är avgiftsfri

   För garanterad plats kan gratis biljett hämtas fr.om tisdag 22 november-fredag
   25 november mellan 10.00-12.00 på pastorsexpeditionen, Vallgatan 11.
   Kontakt: Cecilia Norén 0455-103 56

   Insläpp 45 min före konsert
   för uthämtade biljetter.
   Entré sker via huvudentrén.

   Fritt insläpp tillämpas i mån av plats 20 min före konsert.
   Entré sker då från västra ingången.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *