12 thoughts on “Det går framåt.

  • Ja, kakelugnarna är så fina! ❤️ De har eldats hårt och en del plattor har spruckit lite, men det är jättekul att de har kunnat sättas om så fint. När de har kritats kommer det att bli ännu bättre. Det är så spännande att följa framstegen! Kram.

  • Ja, nu ska vi bo på en liten gård. Det blir nya utmaningar och nya tider. Äldsta barnen flyttar och kvar blir K, jag och S och storbarnen till helgen tänker jag.

   • Nämen! En gård? Ska ni ha djur? Stort steg också att TVÅ barn flyttar på en gång, samtidigt som ni byter kontinent. Mossa växer inte på en rullande sten, eller vad är det man säger? 😉

    • Nä, några djur blir det nog inte på ett tag, men det kanske kommer naturligt så småningom… Den enda mossa jag hinner se är den som växer på stenmurarna runt omkring. Det funkar bra för mig!

 1. Det ser så smukt ud! Fantastiske billeder.
  Det bliver da meget meget hyggeligt at bo på en lille gård.
  hav det godt KH Sanne

  • Ja, det har hänt lite även om P började med en rivstartsjobbvecka. Jag trivs redan där och undrar hur det blir att bo på landet-landet på riktigt! (I går såg de två små vilda kattungar ute i ladan… Typiskt! De har väl hunnit bli förvildade redan.)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.